suna acum

0771 408 239
TRANSILVANIA - servicii dezinfectie

SERVICII DEZINFECTIE

Suntem autorizati DSV si DSP pentru prestarea serviciilor de Dezinfectie pentru prevenirea raspandirii bacteriilor si/sau virusilor! Pentru informatii suplimentare suna acum la 0771 408 239 sau trimite un e-mail la office@transilvaniaservicii.ro

Oferim servicii de dezinfectie prin nebulizare in: Judetul Alba, Judetul Arges, Judetul Arad, Judetul Bihor, Judetul Bistrita-Nasaud, Judetul Brasov, Judetul Cluj, Judetul Covasna, Judetul Dolj, Judetul Gorj, Judetul Harghita, Judetul Hunedoara, Judetul Maramures, Judetul Mures, Judetul Satu-Mare, Judetul Salaj, Judetul Sibiu, Judetul Timis, Judetul Valcea

MISIUNE SI OBIECTIVE

Obiectivul de baza TRANSILVANIA SERVICII INTEGRATE este satisfacerea cerintelor clientilor, cu respectarea cerintelor legale si reglementarilor aplicabile din domeniul calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala pentru sectoarele in care activam .

SOLICITA ACUM OFERTA DEZINFECTIE LA 0771 408 239

Serviciile noastre sunt in conformitate deplina cu Standardele profesionale, insa sunt complet orientate pentru a reflecta asupra fiecarei situatii pentru care suntem solicitati.

Misiunea noastra consta in respectarea cu strictete a termenelor de executie a lucrarilor si a cerintelor fiecarui client fara a face rabat de la calitatea serviciilor oferite. Stransa implicare cu factorii activi ai proiectelor (consultanti, executanti, beneficiari, investitori) si experienta acumulata de-a lungul timplului ne fac sa gasim “Solutia optima” pentru fiecare situatie in parte.

Compania TRANSILVANIA SERVICII INTEGRATE este certificata ISO 9001 (Sistem de management al calitatii), ISO 14001 (Sistem de management de mediu) si OHSAS 18001 (Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale)

AI NEVOIE DE DEZINFECTIE

SOLICITA OFERTA ACUM