SERVICII DERATIZARE

Pentru realizarea unor actiuni de deratizare, eficace vom folosi metode complexe de combatere integrata. Aceasta presupune aplicarea unor masuri atat preventive cat si curative care sa conduca astfel la controlul daunatorilor precum si a agentilor patogeni.

Masurile preventive care trebuie respectate de beneficiar sunt multiple. De la intretinerea igienei atat in inciinta cladirilor cat si in exteriorul acestora. Alta masura importanta ar fi depozitarea resturilor menajere in locurile special amenajate in tomberoane cu capac. 

De asemenea recomandam evitarea acumularilor de apa in interiorul cladirilor in special in subsoluri, dar si in exteriorul acestora, sobolanii nu rezista mai mult de 24 de ore fara apa. 

Tarifele se stabilesc in functie de mai multi factori printre care enumeram:

Ce este deratizarea?

Deratizarea este procesul de inlaturare/eliminare a rozatoarelor si alti daunatori purtatori de boli cu risc mare de imbolnavire si de asemenea care provoaca daune materiale insemnate. 

Cele mai raspandite tipuri de rozatoare sunt soarecii si sobolanii.

Masurile curative cad in sarcina firmelor specializate si aici va putem ajuta noi cu:

 • Amplasarea statiilor de intoxicare cu rodenticide anticoagulante
 • Amplasarea capcanelor cu retentie
 • Controlul daunatorilor prin dispozitive cu prindere multipla
 •  

AVANTAJE DERATIZARE

 • eficacitate 100% – nu scapa nici o rozatoare, odata intrat in capcana;
 • nu deranjeaza din punct de vedere estetic;
 • colectarea usoara a capcanelor cu soareci fara a intra in contact cu acestia;

atractia deosebita a soarecilor fata de capcane datorita momelii incluse;

Tarife deratizare: 

Suprafata intre 0 – 1000 mp – de 1 leu / mp in functie de frecventa si distanta fata de sediul nostru
Suprafata pana in 1000 – 10000 mp – de 0.5 lei / mp in functie de frecventa si distanta fata de sediul nostru
Suprafata peste 10000 mp – de 0.1 lei / mp in functie de frecventa si distanta fata de sediul nostru

SUBSTANTE UTILIZATE DE NOI

CUI NE ADRESAM:

 • Persoane fizice
  • Deratizare garsoniere
  • Deratizare apartamene
  • Deratizare case de locuit
 • Persoane juridice
  • Deratizare Spatii de birouri
  • Deratizare Hale de productie si logistica
  • Deratizare Spatii industriale
  • Deratizare Hoteluri, Restaurante, Pensiuni
  • Deratizare Cabinete si clinici private
  • Deratizare Centre comerciale si Mall-uri
  • Deratizare Spatii de relaxare, spa-uri si spatii pentru copii
 • Institutii publice
  • Deratizare Primarii, prefecturii si consilii judetene
  • Deratizare Tribunale si curti de apel
  • Deratizare Institutii de invatamant
  • Deratizare Spitale si unitati sanitare
  • Deratizare Centre culturale si expozitii
Solicitare oferta servicii DERATIZARE

  Oferim serviciile noastre de deratizare in…

  Serviciile de DERATIZARE le desfasuram in Judetul Alba (Servicii de DERATIZARE Alba Iulia, Servicii de DERATIZARE Sebes, Serviciile de DERATIZARE Aiud, Servicii de DERATIZARE Teius, Servicii de DERATIZARE Cugir, Servicii de DERATIZARE Ocna Mures), Servicii de DERATIZARE Arad (Servicii de DERATIZARE Nadlac, Servicii de DERATIZARE Pecica, Servicii de DERATIZARE Pancota, Servicii de DERATIZARE Curtici, Servicii de DERATIZARE Sebis, Servicii de DERATIZARE Ineu, Servicii de DERATIZARE Lipova, Servicii de DERATIZARE Santana, Servicii de DERATIZARE Vladimirescu), Servicii de DERATIZARE BIHOR (Servicii de DERATIZARE ORADEA, Servicii de DERATIZARE BEIUS, Servicii de DERATIZARE MARGHITA, Servicii de DERATIZARE SALONTA, Servicii de DERATIZARE ALESD, Servicii de DERATIZARE NUCET, Servicii de DERATIZARE SACUIENI, Servicii de DERATIZARE STEI, Servicii de DERATIZARE VALEA LUI MIHAI), Servicii de DERATIZARE BISTRITA (Servicii de DERATIZARE BECLEAN, Servicii de DERATIZARE NASAUD, Servicii de DERATIZARE SANGEORZ-BAI), in Judetul Cluj (Servicii de DERATIZARE Cluj Napoca, Servicii de DERATIZARE Turda, Servicii de DERATIZARE Dej, Servicii de DERATIZARE Floresti, Servicii de DERATIZARE Gherla), in Judetul Hunedoara (Servicii de DERATIZARE Deva, Servicii de DERATIZARE Hunedoara, Servicii de DERATIZARE Petrosani, Servicii de DERATIZARE Simeria, Servicii de DERATIZARE Hateg), in Judetul Sibiu (Servicii de DERATIZARE Sibiu, Serviciile de DERATIZARE Medias, Servicii de DERATIZARE Dumbraveni, Servicii de DERATIZARE Cisnadie)

  DERATIZARE
  OBLIGATII LEGALE: FRECVENTA DE EXECUTIE SI OBLIGATIVITATEA EFECTUARII SERVICIILOR DEZINSECTIE SI DERATIZARE

  1. In conformitate cu Ordinul nr. 119 din 2014 privind aprobarea Normelor de igiena si a recomandarilor privind mediul de viata al populatiei, stipuleaza la Art. 50: „dezinsectia periodica se va face la intervalele prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni; intre operatiunile periodice, se vor aplica proceduri de dezinsectie curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor „.

  2. Legea nr. 101 din 25 aprilie 2006 serviciului de salubrizare a localitatilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 393 din 08 mai 2006, cu modificarile si completarile ulterioare stipuleaza la Art. 2, P-ctul (5) e): „sa aplice masuri privind deratizarea si dezinsectia, stabilite de autoritatea locala si de directia de sanatate publica teritoriala”.

  CONTRAVENTII STABILITE IN CAZUL NEEFECTUARII TRATAMENTELOR DE DERATIZARE HG 857/2011, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice stipuleaza la Art. 57. – Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 3.000 lei la 8.000 lei următoarele fapte săvârşite de persoanele juridice:

  a) neaplicarea măsurilor de prevenire şi combatere a insectelor şi rozătoarelor vectoare în unităţi de orice tip de către deţinătorii acestora;

  b) nerespectarea ritmicităţii acţiunilor de combatere a insectelor şi rozătoarelor vectoare şi producătoare de disconfort în unităţi de orice tip.

  SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE Curatenie, servicii de curatenie, servicii curatenie, firma de curatenie, firme de curatenie, firma de curatenie sibiu, firma de curatenie alba, servicii curatenie alba iulia, firma de curatenie sebes, firma de curatenie aiud, firma de curatenie blaj, firma de curatenie cugir, firma de curatenie brasov, firma de curatenie cluj napoca, firma de curatenie deva, firma de curatenie deva, firma de curatenie turda, firma de curatenie medias, firma de curatenie sighisoara, firma de curatenie targu mures, firma de curatenie hunedoara, firma de curatenie simeria, facility management, servicii integrate, produse curatenie, echipamente curatenie, masini curatenie, utilaje curatenie, masini salubritate, detergenti, dezinfectanti, ustensile curatenie

  DEZINFECTIE, DEZINSECTIE SI DERATIZARE Servicii dezinsectie, servicii deratizare, servicii dezinfectie alba iulia, firma dezinfectie cluj napoca, dezinfectie coronavirus, dezinfectie covid 19, combatere daunatori, goange, tantari, muste, soareci, sobolani, rozatoare, substante, tratamente fitosanitare, DDD, pret dezinsectie, pret deratizare, dezinfectie, daunatori, cum scap de goange, cum scap de soareci

  AMENAJARE SI INTRETINERE SPATII VERZI Arhitectura peisagistica, servicii spatii verzi, intretinere spatii verzi, tuns gazon, tuns iarba, amenajari peisagere, toaletat copaci, toaletare arbori, proiectare si executie gradini, plantari material dendrologic, arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina, gazonare - montare rulouri de gazon, gazonare prin insamantare;

  RECONDITIONARE SI INTRETINERE PARDOSELI Servicii de montaj pardoseli de interior si exterior rezidentiale, Servicii de montaj pardoseli industriale pe baza de rasini, Servicii de montaj pardoseli epoxidice, Servicii de montaj pardoseli lipite, Servicii de montaj pardoseli poliuretanice, Servicii de montaj pardoseli PVC, Servicii de montaj pardoseli din lemn si parchet, marmura, travertin, calcar, piatra, andezit, mozaic, terazzo, lemn masiv, slefuire, lustruire, decapare in profunzime a pardoselilor murdare, siginalre pardoseli, tratamente si impregnari PARDOSELI

  SPALATORIE PROFESIONALA DE COVOARE Spalatorie covoare, curatatorie covoare, spalatorie covoare alba iulia, spalatorie covoare sebes, spalatorie covoare blaj, curatatorie covoare aiud, curatatorie covoare campeni, curatatorie covoare teius, curatatorie covoare Ocna Mures, Spalatorie covoare preturi, Spalat covoare Alba Iulia, Curatat covoare, Cat costa sa spal covorul