SERVICII DEZINSECTIE

Pentru realizarea unor actiuni de dezinsectie eficace vom folosi metode complexe de combatere integrata. Aceasta presupune aplicarea unor masuri atat preventive cat si curative care sa conduca astfel la controlul daunatorilor precum si a agentilor patogeni.

Realizarea serviciilor de dezinsectie se efectueaza prin pulverizare cu ajutorul pompelor de joasa presiune sau prin nebulizare cu ajutorul nebulizatoarelor ULV

Tarifele se stabilesc in functie de mai multi factori printre care enumeram:

Ce este DEZINSECTIA?

Dezinsectia este actiunea de prevenire si de combatere a antropodelor care transmit diferiti agenti patogeni, producand aparitia imbolnavirii la om si crearea de disconfort fizic. O mare parte din bolile contagioase ca : toxiinfectiile ali-mentare, holera, dizenteria, febra tifoida, tetanos si diferite parazitoze sunt transmise de insecte fiind raspandite pe tot globul si se inmultesc foarte repede. Mijloacele de lupta impotriva antropodelor daunatoare pot fi profilactice (defensi-ve) si curative (ofensive).

* Profilactic (preventiv) se refera la aplicarea intocmai si permanent a masurilor igienico-sanitare, de buna gos-podarire a obiectivului in scopul reducerii la minimum a depozitelor de materii organice in descompunere, favorabile dezvoltarii larvelor si a posibilitatilor de acces a insectelor adulte spre hrana. Are caracter permanent si trebuie facuta o data la 3 luni.

* Curativa (de combatere sau terapeutica) consta in executarea unor actiuni de combatere in focar, cu sco-pul distrugerii rapide a daunatorilor existenti. Se realizeaza la intervale repetate de 10-14 zile pentru distru-gerea focarelor, fiind urmata apoi de dezinsectia profilactica.

Metode de dezinsectie:

* Ecologica-consta in amplasarea unor capcane cu suport adeziv, pe care insectele raman imobilizate.
* Chimica-consta in folosirea substantelor insecticide de ingestie si contact pentru combaterea larvelor si a in-sectelor adulte. Substantele se aplica sub forma de pulberi, pulberi muiabile, solutii, emulsii, aerosoli calzi, ae-rosoli reci, fumigatii.

Substante utilizate:

Substantele insecticide folosite sunt din grupele III si IV de toxicitate, conform Listei produselor pesticide avizate de profilaxia sanitar-umana elaborata de Ministerul Sanatatii.

Tarife dezinsectie: 

Suprafata intre 0 – 1000 mp – de 1 leu / mp in functie de frecventa si distanta fata de sediul nostru
Suprafata pana in 1000 – 10000 mp – de 0.5 lei / mp in functie de frecventa si distanta fata de sediul nostru
Suprafata peste 10000 mp – de 0.1 lei / mp in functie de frecventa si distanta fata de sediul nostru

Datorita substantelor utilizate si echipamentelor de ultima generatie asiguram servicii de dezinsectie pentru un spectru larg de actiune:

Gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite, larve

SUBSTANTE UTILIZATE DE NOI

CUI NE ADRESAM:

 • Persoane fizice
  • Dezinsectie garsoniere
  • Dezinsectie apartamene
  • Dezinsectie case de locuit
 • Persoane juridice
  • Dezinsectie spatii de birouri
  • Dezinsectie hale de productie si logistica
  • Dezinsectie spatii industriale
  • Dezinsectie hoteluri, Restaurante, Pensiuni
  • Dezinsectie cabinete si clinici private
  • Dezinsectie centre comerciale si Mall-uri
  • Dezinsectie spatii de relaxare, spa-uri si spatii pentru copii
 • Institutii publice
  • Dezinsectie Primarii, prefecturii si consilii judetene
  • Dezinsectie Tribunale si curti de apel
  • Dezinsectie Institutii de invatamant
  • Dezinsectie Spitale si unitati sanitare
  • Dezinsectie Centre culturale si expozitii
SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA DEZINSECTIE

  Oferim serviciile noastre de dezinsectie in…

  Serviciile de DEZINSECTIE le desfasuram in Judetul Alba (Servicii de DEZINSECTIE Alba Iulia, Servicii de DEZINSECTIE Sebes, Serviciile de DEZINSECTIE Aiud, Servicii de DEZINSECTIE Teius, Servicii de DEZINSECTIE Cugir, Servicii de DEZINSECTIE Ocna Mures), Servicii de DEZINSECTIE Arad (Servicii de DEZINSECTIE Nadlac, Servicii de DEZINSECTIE Pecica, Servicii de DEZINSECTIE Pancota, Servicii de DEZINSECTIE Curtici, Servicii de DEZINSECTIE Sebis, Servicii de DEZINSECTIE Ineu, Servicii de DEZINSECTIE Lipova, Servicii de DEZINSECTIE Santana, Servicii de DEZINSECTIE Vladimirescu), Servicii de DEZINSECTIE BIHOR (Servicii de DEZINSECTIE ORADEA, Servicii de DEZINSECTIE BEIUS, Servicii de DEZINSECTIE MARGHITA, Servicii de DEZINSECTIE SALONTA, Servicii de DEZINSECTIE ALESD, Servicii de DEZINSECTIE NUCET, Servicii de DEZINSECTIE SACUIENI, Servicii de DEZINSECTIE STEI, Servicii de DEZINSECTIE VALEA LUI MIHAI), Servicii de DEZINSECTIE BISTRITA (Servicii de DEZINSECTIE BECLEAN, Servicii de DEZINSECTIE NASAUD, Servicii de DEZINSECTIE SANGEORZ-BAI), in Judetul Cluj (Servicii de DEZINSECTIE Cluj Napoca, Servicii de DEZINSECTIE Turda, Servicii de DEZINSECTIE Dej, Servicii de DEZINSECTIE Floresti, Servicii de DEZINSECTIE Gherla), in Judetul Hunedoara (Servicii de DEZINSECTIE Deva, Servicii de DEZINSECTIE Hunedoara, Servicii de DEZINSECTIE Petrosani, Servicii de DEZINSECTIE Simeria, Servicii de DEZINSECTIE Hateg), in Judetul Sibiu (Servicii de DEZINSECTIE Sibiu, Serviciile de DEZINSECTIE Medias, Servicii de DEZINSECTIE Dumbraveni, Servicii de DEZINSECTIEE Cisnadie)

  SERVICII DEZINSECTIE
  OBLIGATII LEGALE: FRECVENTA DE EXECUTIE SI OBLIGATIVITATEA EFECTUARII SERVICIILOR DEZINSECTIE SI DERATIZARE

  1. In conformitate cu Ordinul nr. 119 din 2014 privind aprobarea Normelor de igiena si a recomandarilor privind mediul de viata al populatiei, stipuleaza la Art. 50: „dezinsectia periodica se va face la intervalele prevazute in metodologii, dar nu mai mari de 3 luni; intre operatiunile periodice, se vor aplica proceduri de dezinsectie curente, de intretinere, in functie de prezenta vectorilor „.

  2. Legea nr. 101 din 25 aprilie 2006 serviciului de salubrizare a localitatilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 393 din 08 mai 2006, cu modificarile si completarile ulterioare stipuleaza la Art. 2, P-ctul (5) e): „sa aplice masuri privind deratizarea si dezinsectia, stabilite de autoritatea locala si de directia de sanatate publica teritoriala”.

  CONTRAVENTII STABILITE IN CAZUL NEEFECTUARII TRATAMENTELOR DE DERATIZARE HG 857/2011, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice stipuleaza la Art. 57. – Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 3.000 lei la 8.000 lei următoarele fapte săvârşite de persoanele juridice:

  a) neaplicarea măsurilor de prevenire şi combatere a insectelor şi rozătoarelor vectoare în unităţi de orice tip de către deţinătorii acestora;

  b) nerespectarea ritmicităţii acţiunilor de combatere a insectelor şi rozătoarelor vectoare şi producătoare de disconfort în unităţi de orice tip.

  SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE Curatenie, servicii de curatenie, servicii curatenie, firma de curatenie, firme de curatenie, firma de curatenie sibiu, firma de curatenie alba, servicii curatenie alba iulia, firma de curatenie sebes, firma de curatenie aiud, firma de curatenie blaj, firma de curatenie cugir, firma de curatenie brasov, firma de curatenie cluj napoca, firma de curatenie deva, firma de curatenie deva, firma de curatenie turda, firma de curatenie medias, firma de curatenie sighisoara, firma de curatenie targu mures, firma de curatenie hunedoara, firma de curatenie simeria, facility management, servicii integrate, produse curatenie, echipamente curatenie, masini curatenie, utilaje curatenie, masini salubritate, detergenti, dezinfectanti, ustensile curatenie

  DEZINFECTIE, DEZINSECTIE SI DERATIZARE Servicii dezinsectie, servicii deratizare, servicii dezinfectie alba iulia, firma dezinfectie cluj napoca, dezinfectie coronavirus, dezinfectie covid 19, combatere daunatori, goange, tantari, muste, soareci, sobolani, rozatoare, substante, tratamente fitosanitare, DDD, pret dezinsectie, pret deratizare, dezinfectie, daunatori, cum scap de goange, cum scap de soareci

  AMENAJARE SI INTRETINERE SPATII VERZI Arhitectura peisagistica, servicii spatii verzi, intretinere spatii verzi, tuns gazon, tuns iarba, amenajari peisagere, toaletat copaci, toaletare arbori, proiectare si executie gradini, plantari material dendrologic, arbusti, arbori, flori anuale, flori perene, pomi fructiferi, trandafiri si alte plante de gradina, gazonare - montare rulouri de gazon, gazonare prin insamantare;

  RECONDITIONARE SI INTRETINERE PARDOSELI Servicii de montaj pardoseli de interior si exterior rezidentiale, Servicii de montaj pardoseli industriale pe baza de rasini, Servicii de montaj pardoseli epoxidice, Servicii de montaj pardoseli lipite, Servicii de montaj pardoseli poliuretanice, Servicii de montaj pardoseli PVC, Servicii de montaj pardoseli din lemn si parchet, marmura, travertin, calcar, piatra, andezit, mozaic, terazzo, lemn masiv, slefuire, lustruire, decapare in profunzime a pardoselilor murdare, siginalre pardoseli, tratamente si impregnari PARDOSELI

  SPALATORIE PROFESIONALA DE COVOARE Spalatorie covoare, curatatorie covoare, spalatorie covoare alba iulia, spalatorie covoare sebes, spalatorie covoare blaj, curatatorie covoare aiud, curatatorie covoare campeni, curatatorie covoare teius, curatatorie covoare Ocna Mures, Spalatorie covoare preturi, Spalat covoare Alba Iulia, Curatat covoare, Cat costa sa spal covorul